Kuturni kolač - Lokalna televizija ETV

logo
+386 (0) 3 56 57 158

Pojdi na vsebino

Kulturni kolač


- aktualni intervju z lokalnim umetnikom oz. kulturnikom, predstavitev aktualnega dela, povabilo na lokalni kulturni dogodek, komentar preteklega lokalnega dogodka, življenjskega opusa; kulturno-umetniška oddaja

Po krajšem premoru se  je na televizijo ETV vrnila oddaja o kulturi in umetnosti, ki se dotika predvsem  zasavskih ustvarjalcev. Oddajo pripravlja in vodi Vukašin Šobot, s katerim se je  pojavil svež pristop, predvsem v vsebinskem pogledu. Na sporedu je premierno  vsakih štirinajst dni ob torkih, seveda pa sledijo ponovitve, možno pa si jo je  ogledati tudi na YouTube kanalu Televizije ETV.

Oddaja sama ni nujno  vezana na studijske pogovore, npr. prva je bila v celoti posneta na Kumu, v času  delovanja ekstempora Art Kum. Izbor gostov za pogovor v studiu pa je povezan z  aktualnim dogajanjem na kulturnem in umetniškem področju. To velja za 30 let  delovanja Orlekov, izid knjige Po cipresah diši pisatelja Romana Rozine, odprtje  razstav Slikarske kolonije Izlake Zagorje in ekstempora Art Kum z gostoma  Zoranom Cvarom in Milanom Razborškom. Na samem začetku je v studiu gostoval Aleš  Leko Gulič, ki je z avtorjem oddaje prečesal zasavsko kulturno-umetniško sceno,  o prihajajočih dogodkih pa je poklepetala ravnateljica Glasbene šole Zagorje,  Metka Podpečan.

Prihajajoči gostje  bodo osvetlili svet filma in filmske produkcije, fotografije, pevskih zborov, pa  tudi kulturna društva bodo dobila svoje mesto v oddaji.

Avtor oddaje in ekipa  Televizije ETV želi vsem gledalcem prijetno in zabavno gledanje  oddaje.


Komentarje o tej strani in ostale pripombe,
ter pohvale nam lahko pišete na ETV

+386 (0) 3 56 57 158

Pravno obvestilo                                          Vse pravice pridržane © 1999-2020 ETV d.o.o.                                    Oblikovanje in izdelava spletne strani Franci Oven
Admin
Nazaj na vsebino